Anthony Hopkins beskrev, hvordan han arbejder i serien "Vesten af ​​det vilde vesten"

Den berømte skuespiller Anthony Hopkins, som mange kender fra de utallige roller af forræderiske skurke og skurker, fjernes nu fra serien "Vesten af ​​det vilde vesten". At kalde denne rolle ville et fælles navn ikke være korrekt, men modstridende - det er muligt. Om, hvordan den 78-årige Hopkins besluttede sig for et så vanskeligt job, fortalte han i sit nylige interview med HELLO!

Sir Anthony fortalte om hans nye karakter

Serien "Wild of the Wild West" begyndte at blive vist på AMEDIA Premium-kanal ganske for nylig, men havde allerede tid til at interessere mange. Hopkins spiller Ford, en strålende professor, en videnskabsmand, der kunne skabe en verden af ​​robotter. Desuden er hans karakter tilbøjelig til filosofiske refleksioner, hvilket gør ham til en utrolig interessant person. Så Sir Anthony karakteriserer Dr. Ford:

"Min karakter er en utrolig stærk person. Forresten er det på disse mig i livet og lykken. Han elsker at styre alt og underordne alt til uskrevne regler, som han selv kom op med. Det er absolut ikke svært for mig at spille, selv om alle disse kvaliteter ikke er karakteristiske for mig. I mit liv går jeg med strømmen, ikke særlig modstandsdygtig. Jeg kan ikke tage alt seriøst, men Ford er altid meget seriøs. Han er en perfektionist, og hvis han er mellem os, er han sindssyg. Trods det faktum, at der er en stor forskel mellem os i tegnene, gav denne læge mig en nem en. Alt jeg skal gøre foran kameraet er at sige alle slags nonsens om det menneskelige sindes dualitet. "

I filmen siger Anthony meget, så skuespilleren kommenterede denne funktion af hans rolle:

"Min læge taler meget. Før optagelsen skal jeg lære en stor mængde tekst, men jeg kan godt lide det. Jeg kan godt lide at træne min hukommelse. På min alder er det meget nyttigt. "

Hopkins blev enige om at spille Ford, fordi de tilbød

Ud over Ford's interessante karakter var intervieweren interesseret i spørgsmålet om, hvad tiltrak skuespilleren i "Vesten af ​​Det Veste Vesten". Sir Anthony gav et ret simpelt svar:

"Du ved, jeg var altid irriteret af spørgsmålene: Hvorfor har du accepteret at spille i filmen eller hvad interesserede du i filmen? De er bare dumme. Måske vil jeg skuffe dig nu, men jeg gik ind for at spille Ford, fordi jeg blev tilbudt denne rolle. Jeg ringede fra min agent og spurgte om jeg ønskede at lave en doktorgrad i tv-serien "Wild of the Wild West". Så tænkte jeg, at jeg i mange år ikke havde optrådt på tv, og for det er det en meget god løn. Jeg var enig. Mere for min beslutning er værd ingenting. Jeg vil ikke lyve, at jeg leger lægen, fordi det er en kompliceret karakter, eller jeg har altid ønsket at spille det. Fordi det ikke er sandt. Ford er virkelig en interessant person, men jeg spiller det ikke for ham. "
Læs også

Hvad slutter "Vesten af ​​det vilde vesten", som Hopkins ikke ved

Mange fans af et fantastisk tape om robotter er nu interesserede i spørgsmålet om, hvad der vil afslutte "Wild of the Wild West", men Sir Anthony kunne ikke svare på det. Han kommenterede denne situation:

"Serien er ikke en film, når du læser hele scriptet, og du ved, hvad filmen slutter med. Her er et helt andet arbejde. Jeg, ligesom resten af ​​skuespillerne, fik manuskriptet til de næste serier før optagelsen. Nogle gange spurgte jeg instruktøren: "Hvad er der i sagen? Hvorfor sker det her? Og hvad er næste? "Men så er det serien, at de ikke giver mig et svar på mine spørgsmål. Og du ved, jeg kan også lide dette mysterium. Arbejde i "Wild of the Wild West" er fuld af overraskelser, og overraskelser er altid gode. "