Kim Kardashian besluttede at frigive en linje af undertøj med et skandaløst navn

Den berømte 37-årige amerikanske Kim Kardashian fortsætter med at udvikle sig som en forretningskvinde. Den anden dag annoncerede hun udgivelsen af ​​en kollektion lingeri, der blev kaldt Kimono Intimates. Repræsentanter for Kim har allerede indsendt dokumenter til registrering af dette varemærke, men kun mange fans med dette navn er ikke enige.

Kim Kardashian

Kim fortalte om sin samling

Efter at det blev kendt, at Kardashian vil producere undertøj til kvinder, havde Instagram en lille note fra den 37-årige forretningskvinde, der havde sådanne ord:

"Jeg har altid drømt om at være designer af undertøj. Faktum er, at jeg i temmelig lang tid stod overfor et problem, der består i umuligheden af ​​at vælge samtidig smukke og komfortable trusser og bh. Hvis disse er udsøgte blonder, så er de på en eller anden måde ubehageligt, og hvis det er bomuldsundertøj, ser det ikke ud til at være meget elegant. Dette er det problem, jeg besluttede i min samling. Jeg er sikker på, at de præsenterede trusser, bras, korsetter og bælter til strømper vil appellere til mange kvinder i mode, fordi de går ind i ikke kun smuk, men også meget praktisk. Hvad angår farveskemaet, besluttede jeg at forblive på traditionelle og neutrale farver. Det forekommer mig, at tilstedeværelsen af ​​lyseblå eller orange i samlingen af ​​undertøj nu ikke er meget relevant. Jeg håber virkelig, at mine produkter vil appellere til fansen, og pigerne vil med glæde bære dem. "

Herefter besluttede Kardashian at sige et par ord om navnet på hendes fremtidige varemærke:

"Jeg tænkte i lang tid om, hvordan jeg hedder min kollektion af undertøj, fordi jeg virkelig ønskede, at mit navn skulle være i titlen. Jeg indrømmer ærligt, at der var mange muligheder, men det var Kimono Intimates, som jeg kunne lide mest. Jeg er sikker på, at mærket med dette navn vil blive husket meget let, og mine kunder vil nemt kunne finde trusser og bras blandt bjergene i andre undertøjsprodukter. "
Kardashian frigiver undertøj kaldet Kimono Intimates
Læs også

Fans fordømte Kardashian for at vælge navnet

Som mange har gættet betyder ordet Kimono på alle sprog traditionelle japanske tøj. Det er i denne henseende, at mange fans fra Kim dannede en negativ udtalelse om navnet. Det er hvad du kunne læse om dette på internettet: "Jeg forstår ikke, hvorfor Kardashian fornærmer andres kultur. Kimono er et symbol på tilbageholdenhed og skønhed af kvinder i Japan, men på ingen måde en tilknytning til cowards og bras. Det forekommer mig, at dette er en meget dum beslutning "," Jeg betragte altid Kim som en meget fornuftig kvinde, men at lade linnedet være med ordet Kimono i titlen er helt hensynsløst. Kardashian sætter således en stopper for det asiatiske marked, fordi det er usandsynligt, at befolkningen i disse lande vil købe bukser med et så specifikt navn "," Er der virkelig ingen anden måde at navngive mærket. Hvis jeg var japansk, ville jeg være fornærmet for at lære at nogen frigiver undertøj kaldet Kimono Intimates. Meget mærkelig og dum løsning fra Kardashian familien "osv.